De specialist in opkweek van virusvrij uitgangsmateriaal

Aad Prins Leliecultures is ruim dertig jaar specialist in de opkweek van virusvrij uitgangsmateriaal uit weefselkweek en zaad. Dit wordt gedaan voor diverse bolgewassen en (vaste) planten, zoals Calla, lelie, amaryllis en diverse kleinere gewassen. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de verbindende schakel zijn in de keten van virusvrije teelten.

Weefselkweek

Aad Prins is een betrouwbare partner voor veredelaars en kwekers die snel nieuwe rassen willen introduceren. Daarnaast is weefselkweek uitermate geschikt om bestaande partijen te verversen. Voor onze opdrachtgevers nemen we daarom de vermeerdering voor onze rekening: weefselkweekplantjes die zijn besteld, worden in onze kassen opgekweekt onder ideale condities.

Schubben

Naast de gebruikelijke opkweek van weefselkweek of zaad kunnen wij het bij ons geteelde materiaal voor u schubben (lelie) of parteren (Calla). Mocht blijken dat u snel meer virusvrij materiaal wilt hebben van uw partijen, dan kunnen wij deze extra teelt geheel voor u verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.