Vacature allround administratief medewerkster

Ben je graag een zelfstandige en initiatiefrijke duizendpoot?
Lijkt het je leuk om mee te denken en te sparren met directie?
Ben je op zoek naar een veelzijdige parttimebaan die goed te combineren is met kinderen?

Aad Prins Leliecultures B.V. is op zoek naar een allround administratief medewerk(st)er voor 16 uur per week die enthousiast wordt van een veelzijdige en zelfstandige functie. We zijn op zoek naar een initiatiefrijke aanpakker.

Dit wordt jouw uitdaging:
Jouw werkzaamheden bestaan uit administratieve taken, zoals teeltadministratie. Je houdt je bezig met diverse personeelszaken. En je ondersteunt de directie met verschillende werkzaamheden. Dagelijks heb je contact met onze klanten en leveranciers, voornamelijk telefonisch en per e-mail. Je biedt ondersteuning aan de operationele processen.

Ons bedrijf kent een laagseizoen met flexibiliteit in de zomer.

Wie zijn wij?
Aad Prins Leliecultures is een familiebedrijf gespecialiseerd in de opkweek van virusvrij uitgangsmateriaal ten behoeve van de bloembollenteelt. Wij planten, telen (onder glas) en oogsten weefselkweekmateriaal uit laboratoria voor bloembollenkwekers en -veredelaars. Schoon en nauwkeurig werken kenmerkt ons bedrijf. Wij zijn ambitieus en streven naar (persoonlijke) groei en ontwikkeling en het ontzorgen van onze klanten.

Wij geloven in het toenemende belang van virusvrij uitgangsmateriaal en de kansen die dit biedt voor ons bedrijf.

Dit kun je van ons verwachten:
- Het is een functie voor +/- 16 uur per week in een mooie groene werkomgeving.
- De mogelijkheid om de werktijden flexibel in te delen, bijvoorbeeld onder schooltijd werken.
- Je werkt samen met de ondernemer.
- Een goed marktconform salaris.
- Ons bedrijf kent een laagseizoen met flexibiliteit in de zomer.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Of je nu enthousiast en leergierig bent of juist vol kennis en ervaring: de klik en motivatie is voor ons het belangrijkste!

Laat iets van je horen als je denkt dat jij onze allround medewerker wilt worden. Stuur dan jouw reactie en cv naar freddie@aadprins.nl Voor vragen of mondelinge toelichting kan je contact opnemen met Freddie Prins (0223-521420).

Terug naar nieuwsberichten