Vacature allround medewerker

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan?
Houd je van het verzorgen van gewassen?
En lijkt het je leuk om mee te denken en samen met ons team te werken aan een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering?

Aad Prins Leliecultures is op zoek naar een allround medewerker die enthousiast wordt van een veelzijdige functie met verantwoordelijkheden.

Dit wordt jouw uitdaging:
Je gaat je bezighouden met de gewasverzorging, bewaring en productieprocessen. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden: beregenen, toedienen van gewasbeschermingsmiddelen, uitvoeren van kwaliteitscontroles, cellenbeheer, aansturen van seizoenmedewerkers, heftruckwerkzaamheden en bijbehorende administratieve werkprocessen.

Ons bedrijf kent een laagseizoen met flexibiliteit in de zomer.

Wie zijn wij?
Aad Prins Leliecultures is een familiebedrijf gespecialiseerd in de opkweek van virusvrij uitgangsmateriaal ten behoeve van de bloembollenteelt. Wij planten, telen (onder glas) en oogsten weefselkweekmateriaal uit laboratoria voor bloembollenkwekers en -veredelaars. Schoon en nauwkeurig werken kenmerkt ons bedrijf. Wij zijn ambitieus en streven naar (persoonlijke) groei en ontwikkeling en het ontzorgen van onze klanten.

Wij geloven in het toenemende belang van virusvrij uitgangsmateriaal en de kansen die dit biedt voor ons bedrijf. Wij zijn dan ook op zoek naar een medewerker die graag wil meedenken en samen met ons team te werken in en aan een efficiënte, duurzame bedrijfsvoering.

Dit kun je van ons verwachten:
• Het is een functie voor 38 uur per week in een mooie groene werkomgeving
• Je gaat werken samen met de ondernemer
• Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
• Flexibiliteit in de zomer

Wij zijn benieuwd naar jou!
Of je nu enthousiast en leergierig bent of juist vol kennis en ervaring: de klik en motivatie is voor ons het belangrijkste!

Laat iets van je horen als je denkt dat jij onze allround medewerker wilt worden. Stuur dan jouw reactie en cv naar freddie@aadprins.nl Voor vragen of mondelinge toelichting kan je contact opnemen met Freddie Prins (0223-521420).

Terug naar nieuwsberichten