Promotie van de Calla

Simply Calla
Door het wegvallen van gemeenschappelijke afdrachten aan Productschap Tuinbouw was er vanaf januari 2013 geen actieve promotie meer op het gebied van Calla. Medio dit jaar is een nieuw promotie team ontstaan om de snijbloem Calla te promoten. De promotiecampagne “Simply Calla” is een initiatief van broeiers, kwekers en veredelaars van Zantedeschia’s en Aethiopica’s. Zij zijn verenigd in de Floraholland Product Commissie Calla.
Aad Prins wil zich als kweker sterk maken voor deze promotie en levert een financiële bijdrage aan de promotiecampagne. Wij raden u zeker aan eens een kijkje te nemen op de website van Simpy Calla.

Verrassend buiten
De Calla is ook een knol met soorten die zich uitstekend lenen voor de opplant op pot. Onder de campagne naam “Verrassend buiten” is er promotie gestart voor de Calla potplant voor op het terras of in de tuin. Als kweker van de knollen willen wij een bijdrage leveren voor de promotie van Calla’s als potplant. De samenwerking tussen potplantenkwekers en bollen kwekers geeft een boost aan de promotie van Calla’s. In 2012 hebben wij meteen onze toestemming geven voor de campagne “Verassend buiten”. De hiervoor speciaal opgerichte website van Verrassend buiten is zeker ook het bekijken waard.

Terug naar nieuwsberichten